Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

ADANA KOLEJİ 60.YILINDA M1 ADANA’DA

ADANA KOLEJİ 60.YILINDA M1 ADANA’DA

- SENİN İÇİN BELGESEL–

ADANA KOLEJI 60.YILINDA M1 ADANA’DA

- SENIN IÇIN BELGESEL–

 M1 Adana Avm, 60.yil kutlamalari için hazirlamis oldugu belgesel filmini Cinemaximum sinema salonunda kokteyl esliginde gereklestirdi.

M1 Adana Avm; eglence, alisveris ve sanatin yani sira tarihi anlarin yasanmasina taniklik etmeye devam ediyor. Adana Koleji bu yil 59 yasini bitirip 60’a adim atiyor. Çagdas egitim anlayisi ile sekillenen ve dünyayi her zaman yakindan takip eden egitim sistemi, nitelikli ögretmen kardosu ve ülkemizin aydinlik yarinlari için çalisan binlerce ögrencisi ile sadece Adana’nin degil Türkiye’mizin de örnek kurumlarindan birisi. M1 Adana AVM Cinemaximum’da gerçeklesen etkinlikte , Nebil Özgentürk’ün 60. Yila özel hazirladigi 6 ay çalismasi süren ‘’Adana Koleji Belgesel Filmi’’ gösterimi gerçeklesti. Adana Koleji’nden mezun olmus ögrenciler, egitimciler ve davetlilerin katildigi özel gösterim seyircilerin yogun ilgisi ile karsilandi. Kurucu Ahmet Küstü’nün kizi Naime Leyla Göksel’den onun da kizi olan Hande Melis Göksel’e uzanan dededen toruna egitim anlayisinin konu alindigi filmde kurucu temsilci Hande Melis Göksel su sözleri söyledi: ‘’Idealist bir egitimci olan dedemin 2 sube ile 62 ögrenci ile balsayan egitim’deki çitayi annem Leyla Gökse’in ardindan üçüncü kusak olarak gururla karsinizdayim. Adana Koleji’nden yolu geçenler olarak siz degerli misafirerimize bu günümüzde bizleri yalniz birakmadiginiz için tesekkür ederim. Hazirlamis oldugumuz bu belgesel filminde tarihi serüvenimizi anlattik. Her sey bir ögretmenin egitimi sevmesiyle basladi. Hepinize iyi seyirler dilerim’’ dedi.

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN BELGESEL–
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı